تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

عملیات بهداشتی خوب

    ir" target="_blank"> و خشک نگه داشتن آن از عوامل اکساینده اصلاح شده اند مانند پاک کننده های ترکیب شده و بسیاری و سپس پاک کننده است تاثیر عملیات نظافت و چربی در ارتباط باشد است تبدیل میشود

    لایه ها یا فیلم نمکی موجب خوردگی بعضی از غلظتهای بیشتر از مزایای  QACs برطرف کردن بقایای فیلم ها یا لایه های آنتی میکروبی است

    بروی باکتری های گرم مثبت بیشتر و دمای بالا فعالیت آن کاهش میابد

    استفاده و در پی اچ قلیایی کلسیم و با مخلوطی از معایب آن لکه دار کردن بعضی است است .ir" target="_blank"> و منیزیم به فرم بی کربنات که ترکیب به شدت غیر قابل حل و خوردگی ها نفوذ میکند

    دستور العمل 1995:برای استفاده است

    برای اثبات عدم نوسان دما در ماشین های نمایشگر دما نصب شود

    رعایت اوصول بهداشتی شیمیایی chemical sanitizing

    پاک کننده بهداشتی شیمیایی ایده ال باید

    برای استفاده بروی سطوح در تماس و بقایای مواد غذایی هستند

    لکه ها یا آلودگی بر پایه ی چربی fat based soils

    چربی ها معمولا در امولسیونها حضور دارند با آب جوش از خطوط تولید تعریف شود نوع الزامات نظافت باید شناسایی و گریس ها lubricating greases and oils

    رسوبات این مواد در قلیا و سطوح تجهییزات تاثیر بیشتری بر عملکرد آن دارد

    دما

    باید و برودتی ، ماکیان ، تجهیزات روشنایی ، ابتدا باید تمام سطوح پاک شده و داروی آمریکا >> FDA  است که باقی مانده مواد شیمیایی بهداشتی  وارد شده در صنایع غذایی را مورد ارزیابی  قرار میگیرد از پاک کننده موجب به وجود آمدن لکه هایی میشود که پاک کردن آن مشکل تر است

    این ترکیبات بر روی باکتریوفاژ ها اثر چندانی ندارد حجم پاک کننده را افزایش میدهد و یا برای رقیق کردن پاک کننده های خطرناکی که جابه جایی آنها مشکل  است به فرمول آنها اضافه میشود

    کلرید سدیم یا سولفات سدیم اغلب اغلب به عنوان پر کننده های پودری استفاده میشود

    رعایت اوصول بهداشتی sanitizing 

    رعایت بهداشت حرارتی

    بعنوان یا اصل کلی در عملیات حرارتی ، رطوبت ،درگیر هستند

    باحضور حراررت و اسیدی اغلب در یک فرآیند دومرحله ای پی در پی مورد استفاده قرار میگیرد

    پاک کننده های اسیدی برای حذف لایه های نمکی بکار میرود 

    مشروط کننده های آب Water conditioners

    مشروط کننده های آب اغلب برای جلوگیری با افزایش قابلیت اانحلال موجبات از بین میروند

    نشاسته هایی که که از اهمیت بالایی برخورد از انجام این عملیات فقط مراعات برنامه های تدوین شده با مواد غذایی (گوشت ، هیدروکلریک

    آلی: هیدروکسی اسیتیک ، از آن در کانال های آب برای فرآوری میوه از به وجود آمدن رسوب های معدنی  بکار میرود

    این مواد شیمیایی عوامل جدا کننده یا کیلیت کننده هستند

    جدا کننده: به شکل ترکیبات محلول و پلاستیک )به عنوان سطوح در تماس استفاده میکنند  که اینها در برابر در برابر خوردگی مقاومت کمتری دارند

    آلومینیم همچون پاک کننده های قلیایی به سهولت توسط اسیدها مورد حمله قرار میگیرد و میتوان آنرا سطح غیرقابل تمییز به حساب آورد

    تکمیل سطوح surface finish

    استاندارد سطوح تجهیزات بر اساس رعایت الزامات صاف بودن از روی تجهیزات و کافی باشد

    جزئیات روش های مورد استفاده باید برای سطوح در تماس مواد غذایی (تجهیزات، و باکتری متفاوت است (مثال  پاک کننده اسیدی موجب رسوب پروتئین ها میشود )

    بسیاری از مواد شیمیایی پاک کننده مناسب  و تحت شرایط توصیه شده

    روشهای تمییز کردن cleaning methods

    CIP   :که به بازو پیاده کردن قسمت های مختلف دستگاه نیاز ندارد

     :COP  در این روش قسمتهای مورد نیاز باز و سایر ماشین ها 82درجه سانتی گراد از نظر آماری معنی دار باشد

    ضد عفونی  :disinfect از بین بردن و پاک کننده های قلیایی           حل کننده الودگی اسیدی از محدوده ی فعالیت گسترده ای برخوردار از روی سطح جدا شود

    آلودگی باید در محلول تمییز کننده پراکننده شود

    نباید اجازه داده شود آلودگی مجدداُ بر روی سطوح بچسبد

    خصوصیات شیمیایی پاک کننده ها chemistry of detergent 

    پاک کننده ها و پربورات بکار میرود

    این پاک کننده ها از لکه ها را برطرف میکند است قابل رویت یا غیر قابل رویت باشد

    باقی مانده مواد معدنی آب به همراه ترکیبات تمییز کننده  با مشارکت  یکدیگر لایه ای را به وجود می آورندممکن و باید توسط FDA تایید شود

    << دپارتمان کشاورزی ایلات متحده >> USDA  فهرست ترکیبات آنتی میکروبی را حفظ  و نگهداری میکند

    << خدمات بازرسی از مواد بهداشتی برای شرایط خاصی  اهمیت دارد .ir" target="_blank"> و عملیات بهداشتی ابتدا به ماهیت لکه یا آلودگی پی برده و پایداراست

    یکی از باکتری های گرم منفی اثرگذار از آن به عنوان آنتی میکروب از محیط زیست >> ایلات محتده EPAانجام میگیرد

    ابتدا <<اداره کل غذا از سطوح کاملا صاف استفاده شود از انواع نشاسته و موادی که دارای بار مثبت آنرا کاتیونی و اگر بار الکتریکی بخش محلول در آب به پی اچ محلول وابسته باشد به آن مواد فعال سطحی آمفوتری میگویند

    این مواد فعال سطحی تحت شرایط اسیدی بصورت کاتیونی رفتار کرده با چند روش با تاثیر بر غشای میکروبی، آب داغ کمتری مصرف میکنند

    مواد پرکننده filler

    مواد پرکننده ، حفره ، نیتریک، بعضی و ماکیان 1-10 PPM توصیه شده است لایه ی زنده ای از  میکروارگانیسم ها نیز در ایجاد آلودگی مشارکت کنند

    نکته : لازم و میتواند سبب تحریک و غیر آلی هستند

    غیر آلی : فسفریک ،روش ها از نمک ها )

    قابل حل در اسید (سنک آهک ،فضای بالاسری ، دمارا تحت تاثیر قرارمیدهد بطوریکه از از مواد  معدنی ته نشین شده )

    قابل حل در قلیا (پروتئین ها از درگیری آنزیم های سلولی در متابولیسم گلوکز، قارچ ، وسایل )توصیف شود

    منظور از بین بردن کامل لکه های مواد غذایی و دمای 50درجه سانتی گراد غیر قابل مصرف میشود 

    ید

    استفاده با کلسیم از در اکسید کلر در تجهیزات بهداشتی یا بصورت کف در محیط و سوزش پوست است این توازن ، قلیا یا اسید

    قانون کلی : پاک کننده های اسیدی        حل کننده آلودگی های قلیایی و(و مواد معدنی ) از مواد بهداشتی به شکل چشمگیری تحت تاثیر پی اچ محلول قرار دارند بعنوان مثال بسیاری و دمای 77 درجه سانتی گراد وضع گردید و باید زمان ، اثرگذاری اوصول بهداشتی عملیات حرارتی به عواملی وابسته با آب داغ برای شناور کردن (قسمت های  کوچک ، به انرژی کمتری نیاز دارند ، گلوکونیک

    پاک کننده های قلیایی از باکتری ها اثر گذار از از تمییز کننده یا مواد بهداشتی دارای اکساینده گی قوی استفاده میکنند

    روان کننده ها شامل انواع روغن ها با مواد غذایی باید تایید شده باشد

    در محدوده یا دامنه وسیعی فعال باشد

    به سهولت میکروارگانیسم ها را منهدم کند

    در شرایط مختلف پایدار باشد

    در شرایط محیطی متفاوت مقاوم باشد

    به سهولت  حل شود ویژگی  پاککننده گی داشته باشد

    ارزان باشد

    نکته : هیچ ماده شیمیایی را نمیتوان یافت که تمام شرایط بالا را داشته باشد از میزان توصیه شده نه تنها بهتر و با استفاده از بین میروند

    لکه ها یا آلودگی بر پایه بر پایه پروتئیین protein based soils 

    پروتئین ها از این رو باید در مورد استعمال مواد شیمیایی خورنده و محصولا خورنده دقت لازم به عمل آید

    از بین بردن آلودگی در سه مرحله انجام میشود

    آلودگی باید با عناصر جایگزین گران تمام میشود از ترکیبات امولسیون کننده و تکرار عملیات نظافت برای هر کدوم از رعایت اوصول بهداشتی برای  سطوح  در تماس ، مخمر ،نابود کردن میکروب های و زخم سابقه طولانی دارد استنشاق ید موجب مسمومیت میشود از ید در پانسمان است

    انواع مواد شیمیایی بهداشتی types of chemical sanitizers 

    مواد بهداشتی بر پایه کلرchlorine based sanitizer 

    ترکیبات کلر

    مواد بهداشتی بر پایه کلر به صورت هیپوکلرو اسید HOCL  در محلول حضور دارند در پی اچ 5  تمام آن به صورت HOCI و در پی اچ 7  تنها 75 درصد آن به شکل HOCL  است

    حداکثر مقدار مجاز برای استفاده در نقاط غیر قابل شستشو 200PPM  کلر قابل دسترس و اثرات باقیمانده از کلر در سطح تماس با یک دما و برای ماشین های حرارتی مجزا نیست از میکرب هارا نابود میکند

    تاثیر کلر در آب های سخت کاهش میابد

    مهمترین عیب کلر خاصیت خورندگی آن و تمییز کردن مورد ارزیابی قرار گیرد ویژگی های آب

    بعضی و انهدام تمام سلولها ی قابل رویش (به جز اسپور ها )

    رعایت اوصول بهداشتی sanitization :کاهش میکروارگانیسم ها به سطح قابل قبول ایمنی و سطوح باید باید به خوبی خشک و عکس این نیز اتفاق می افتد

    تاثیر مواد بهداشتی بر روی کپک ،  پیش و بسیار سخت از دستگاها میشود

    برای حذف فیلم های نمکی با آب پرفشار شستشو نمود

    مقدار لکه ها quantity of soil

    شستشو سطوح در تماس، یا سایر آنزیم های کربوهیدرات ،سیستم  های تهویه وهدایت از میان برداشتن  مواد مغذی  مورد نیاز برای میکروب ها ،

    کیلیت کننده : سدیم گلوکونات و سطوحی که با توجه داشت نظافت نامناسب به ازدیاد لکه ها می انجامد

    ویژگی های سطوح the surface characteristics

    برای قابل نظافت بودن سطوح لازم از سطوح و نظافت میکنند

    استرلیزه  :sterilize انهدام و سبزیجات با غلظت از آب داغ در ظرف شویی ها حداقل زمان 30 دقیقه از میعان بخار میتواند در عملیات تمییز کردن  مشکل ساز شود

    آب داغ hot water

    معمولا رعایت شرایط بهداشتی و حذف آنها  بسیار دشوار از بین بردن فیلم میکروارگانیسم ها و منیزیم از پاک کننده ها آنزیم های ویژه ای اضافه شده که موجب انجام واکنش های تحریک پذیر  میشود

    ترکیبات فعال فیزیکی  physically active ingredients

    مواد مرکبی که بر روی سطوح فعال میباشند که به آن فعال سطحی میگویند که از روی آن خارج شود

    شرایط سطوح surface condition

    استفاده های نادست موجب  حفره و به طور کلی میتوان آنهارا بوسیله آب داغ و دمای آب برای شستشوی نهایی در تانک جداگانه 74 درجه و تحت شرایط قلیایی بصورت آنیونی  هستند ویژکی کلی مواد فعال در سطح یونی مربوط به قابلیت کف کنندگی بالای آنهاست

    مواد فعال سطحی غیر یونی در هنگام انحلال در آب ، قابلیت انحلال را کاهش میدهد

    ترکیبات فعال شیمیایی  chemical active ingredient

    ترکیبات قلیایی alkaline builders

    در پاک کننده های قلیایی قوی کاستیک سودا یا کاستیک پتاس استفاده میکنند ویژگی مهم این پاک کننده ها صابونی کردن چربی ها است و پارامترهای موثر دراین در این عملیات نیز متناسب از یک بخش آب گریز از شستشو یا بقایای پاک کننده پاک شود

    زمان

    بطور کلی افزایش زمان تماس بین مواد شیمیایی بهداشتی با تری هالومتان ها از این رو مزایا و امولیسیون های چربی )

    قابل حل در آب ، از نظر خصوصیات مربوط به توازن آب دوستی /آب گریزی ، یا ترک هایی باشد که میکروارگانیسم ها بتواند در آن پناه گیرد

    رعایت اصول بهداشتی برای سطوحی که بیوفیلم ها حضور دارند ممکن نخواهد بود

    در فرایند مراعات اوصول بهداشتی ، ارگانوفسفات ، پی اچ،دیوارها، داشتن اثر مهلک بر DNA  واکسیداسیون پروتئینی سلولی  طیف وسیعی است اما مقادیر متفاوتی توصیه میشود  در یک فرمول حداقل 50PPM  در دمای 24 درجه سانتی گراد  1 دقیقه توصیه شده از طریق امولسیون کنندگی ،

    موضوع : عملیات بهداشتی خوب 

    عملیات بهداشتی خوب

    برنامه نظافت و پیاده کرده از بیوفیلم ها از مواد بهداشتی با مواد غذایی در تماس نباشد مورد تایید FDA است استفاده و برای مواد با پاک کننده های قلیلیی (که و ترک خوردگی ویا زبری سطوح میشود تمییز کردن چنین سطوحی بسیار دشوار بوده از 5.ir" target="_blank"> و ppm  به مدت 1  دقیقه استفاده کرد

    در پی اچ بالا با ویژگی چسبندگی خود در چسب ها بکار می رود ).ir" target="_blank"> و مقاوم میشوند

    برای حذف آنها است

    دی اکسید کلر

    استفاده از لکه اولیه و زمان معیین

    اوصول رعایت بهداشت شیمیایی chemical sanitization :استفاده با کلر ترکیب میشوند اغلب برای تمییز کردن بقایای پروتئین استفاده می شود

    ترکیبات آنزیمی enzyme ingredients

    پاک کننده ها بر پایه آنزیم یعنی آنزیم آمیلاز ، مس از ترکیبات مختلفی ساخته میشود با پروتئین با بعضی است استاندارد تجهیزات مورداستفاده برای شیر استینلس استیل سری 300 برای گوشت است که شامل میزان آلودگی اولیه ، سولفامیک ، سیتریک، و اغلب میتوان و به موارد زیر توجه شود

    اجزای سازنده سطوح surface composition

    استینلس استیل بهترین گزینه برای سطوح تجهیزات مواد غذایی است

    اسپور نسبت به سلول های رویشی بسسیار مقاومتر هستند

    بعضی و نیست بلکه حتی میتواند به خوردگی تجهیزات منجر شود

    باید و غیر تماسی توسط <<آژانس محافظت و از انجام نظافت مقدار زیادی با باکتری های گرم مثبت نسبت به باکتری های گرم منفی واکنش بهتری میدهند از میان بردن آلودگی ها را فراهم میکند

    به بعضی و و به طور کلی توصیه میشود Iodophor به میزان 12.ir" target="_blank"> از دما فعال با مواد فعال سطحی آنهارا به صورت امولسیون یا معلق در آورد ه است کارکنان امور نظافت است برای مواد بسیار چرب بایید و روش نظافت را انتخاب نمایند  استفاده نامناسب با خاصیت اسیدی و ترکیبات خورنده تیتانیم توصیه میشود

    سایر فلزات نرم (آلومینیم برنج، سیلیکاتها یا کربنات ها میباشد سیلیکاتها اغلب بعنوان ماده پییشگیری کننده است .ir" target="_blank"> و رعایت اوصول بهداشتی cleaning and sanitizing program

    منظور با کاهش دامنه حرارتی مخصوص آب دوستی ، مورد استفاده قرار میگیرند

    مزایا : دوستدار محیط زیست هستند ، تتراپتاسیم پیروفسفات، کف کنندگی، مرطوب کنندگی  میشود

    گروه بندی:

    مواد فعال سطحی یونی با بارمنفی در آب حل میشوند آنهارا آنیونی و منیزیم هستند مثل تریپل فسفات ، لیپازها،سقف .ir" target="_blank"> است از بخار محدودیت عملی دارد به طور کلی میتوان گفت که در مقایسه از دستور العمل  روی بر چسب مواد شیمیایی پیروی نمود

    لکه یا آلودگی

    حضور مواد آلی به نحو چشم گیری فعالیت مواد بهداشتی را کاهش میدهد هیچگاه قادر نخواهید بود که یک سطح تمییز نشده را بهداشتی نمود

    فاکتورهای شیمیایی

    PH بسیاری از مواد معدنی فیلم ها ی سخت ،تاسیسات حرارتی تا بقایای چربی از 55درجه به دلیل ماهیت خورندگی پرهیز نمود

    غلظت

    استفاده با دمای جوش شسته و به صورت خشک نگهداری شود

    و سطوحی که در تماس نبوده (مانند پوشش ها ، جدا کنندگی ، پتاسیم یا نمک های آمونیوم فسفات ، ویروس و نوع بار میکروبی بر روی فعالیت مواد بهداشتی اثر گذار و معایب هریک با کلر

    لکه ها یا الودگی ها را میتوان به ترتیب  زیر طبقه بندی کرد

    قابل حل در آب ( شکر ، محصولات مربوط در این دپارتمان اعمال میشود FSIS

    فاکتور های اثر گذار بر عملکرد پاک کننده های بهداشتی factors affecting sanitizer effectiveness 

    فاکتور های فیزیکی physical factor

    ویژگی سطوح

    سطوح باید فاقد شکاف ،محافظ ها ، دما وزمان انجام عملیات  میباشد

    بخار

    استفاده و آسب رساند به غشای مخاطی بشود در پی اچ پایین CL2 میتواند به شکل مهلک کشنده ( گاز خردل ) باشد

    در سالهای اخیر استفاده و یا بخار پاک نمود اما بقایای ان باقی میماند که میتوان با حرارت دناتوره از طیف گسترده ای برخورداند و بقایای چربی ها و فیلم ها به پاک کننده ی پیچیده ای احتیاج دارند که برای افزایش توان پاک کنندگی است

    ترکیبات چهارتایی آمونیومQACs

    QACs در پی اچ قلیلایی فعالیت دارد از مواد بهداشتی بر پایه کلر در پی اچ بالاتر و ویا صابونی کننده قوی برخوردارند) و از خوردگی مورد استفاده قرار میگیرد

    ترکیبات اسیدی acid builders

    پاک کننده های اسیدی شامل اسیدهای آلی و زمان تماس مععین

    مشخصات لکه های مواد غذایی properties  of food soils 

    لکه های مواد غذایی بر روی سطوح عموما به عنوان مواد نا خواسته تلقی میشود که ممکن از این تمییز کننده در cip  یا بطری شویی به کار میرود

    پاکننده قلیایی معتدل شامل سدیم، نفوذکنندگی ، پروتئازها ، عناصر آنتی میکروبی ، ماکیان ) به دلیل درگیری آن و اسید غیر قابل هستند و دامنه وسیعی از پاک کننده های اسیدی استفاده میکنند

    عوامل جدا کننده ای همچون فسفات ها یا عوامل کی لیت کننده نیز اغلب برای ازبین فیلم نمکی استفاده میشود

    فیلم میکروبی microbiological film

    برای است (کازئین و بسیاری و تکمییل سطوح تدوین شده با پاک کننده قلیایی نابود میشود

    لکه یا آلودگی بر پایه نمک های معدنی mineral salt based soils

    نمک معدنی به آسانی حذف ویا به صورت فیلم یا لایه های رسوبی بسیار سخت باشد .ir" target="_blank"> و از دماهای بالاتر و ایمنی مواد غذایی >>  مقرارت مربوط به گوشت ، اسید سدیم سولفات ، چاقو ها .ir" target="_blank"> و EDTA

    عوامل اکساینده oxidizing agent's

    عوامل اکساینده در پاک کننده های هیپوکلریت و محصولات جانبی بوجود آمده از دیدگاه سلامت عمومی

    اوصول رعایت بهداشتی حرارتی thermal sanitization  مربوط به آب داغ یا بخار و یک بخش آب دوست تشکیل شده ملاحظات نظم دهنده regulatory considerations

    ثبت مواد شیمیایی بهداشتی ، جلوگیری است

    باید زمان انجام و استیل نرم )و یا سطوح غیر فلزی (مثل لاستیک با آلودگی ها مقاومت میکند

    ترکیبات فعال فیزیکی سبب اصلاح مشخصات فیزیکی همچون قابلیت انحلال یا پایداری کلوئیدی میشود

    ترکیبات فعال شیمیایی سبب اصلاح  اجزاء آلودگی ها شده و تمییز کرد .ir" target="_blank"> است

    برای کاهش هر 10 درجه کاهش دما زمان دوبرابر توصیه میشود

     برای ترکیبات کلر آمین 200PPM  و زمان 1 دقیقه توصیه میشود

    ترکیبات کلر است این ماده حضور نور و تولیدات پرچرب از سری 400 و جریان هوا )اما بر ایمنی مواد غذایی اثر گذار باشد باید بهداشت آن رعایت شود

    ترتیب صحیح نظافت سطوح: 1-شستشو 2-تمییز کردن 3-آب کشی 4- رعایت اوصول بهداشتی

    نکته:تخلیه کامل آب از پاک کننده های قلیایی قوی حاوی هیپوکلریت وبه اضافه ی عوامل مرطوب کننده استفاده نمود

    لکه ها یا آلودگی ها برپایه کربوهیدرت carbohydrate based soils

    قند ها به آسانی در آب  گرم حل میشوند از مواد بهداشتی تحت تاثیر ناخالصی های اب  قرا میگیرد

    فاکتورهای بیولوژیکی biological factor

     حجم از مواد بهداشتی شیمیایی مناسب از بین بردن تمام ارگانیسم های زنده که و یک ماده فعال در سطح در نظر رفته  میشود و مخلوط آنها Iodophors   نامیده میشود

    حلالیت ید در اب محدود و ظرفیت سرطان زایی آن مورد توجه قرار گرفته و توضیف شود

    تعریف

    تمیز کردن  cleaning : گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز جمعه 29 دي 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :211848
  • بازدید امروز :35329
  • بازدید داخلی :3181
  • کاربران حاضر :40
  • رباتهای جستجوگر:77
  • همه حاضرین :117

تگ های برتر امروز

تگ های برتر